Živák Lázeňský - Madam v triku a Dušan Bítala - JAKODOMA


21.2.2020 | 19:00 | Kulturní sál lázní

Živák lázeňskýPořad pro milovníky folkové, trempské, country a příbuzné muziky se postupem času stal výběrovým předkolem letního Country festivalu „Pod Hůrou“.

 

 


Na podzim loňského roku vstoupil pořad do svého jedenáctého ročníku. V Bělohradě dobře známý Mirek Ošanec uvede v sále lázní jeho šedesáté deváté pokračování, do kterého pozval další skvělé interprety - Madam v triku a Dušana Bítalu a JAKODOMA.

Vstupné 50 Kč

 

Madam v triku

Jejich tvorba se netváří jako bůhvíjak objevné Veleumění. Jsou to jen poctivě napsané, nápaditě zaranžované a přesvědčivě zahrané songy. S třemi hlasy a úsporným doprovodem akustických kytar a baskytary, kráčejíc po nezřetelné hranici mezi jazzem a folkem, vysílá Madam v triku do světa pozitivní poselství: Svět je hezčí, než si občas chceme myslet.

Dušan Bítala a JAKODOMA

Humor, romantika, dobrá nálada a kvalitní hudba - na to vás partička JAKODOMA rozhodně naláká.
Motorem kapely je písničkář DUŠAN je tu JAKODOMA, který tvoří repertoár a tedy na koncertech a festivalech uslyšíte v 90% vlastní tvorbu. jsme velmi rádi, že na některé písničky už publikum vysloveně čeká. Na skladby Popelář, zamyšlená, Afrika, Drbali hrocha, či puberta.

Kapela vznikla v létě 2017 a navázala na úspěchy původní Dušanovy kapely JAKODOMA a Dynamis. V aktuální sestavě se Jakodoma účastnila 2x soutěže notování ( leden 2018 a listopad 2018) a pokaždé v soutěži zvítězila.

Jsme spíše koncertního zaměření, ale Pokud si kapelu Jakodoma pozvete na svatbu, narozeniny nebo do klubu zatančíte si nejen na Dušanovy písničky, ale i na český a slovenský pop, který do repertoáru dle dohody připravíme.

 


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad