Živák lázeňský - 28. pokračování


18.10.2013 | 19:00 | Kulturní sál lázní

Živák lázeňskýMěstské kulturní středisko Lázně Bělohrad uvádí Živák lázeňský původně Objevy zvukového portýra - pořad pro milovníky folkové, trempské, country a příbuzné muziky se postupem času se stal výběrovým předkolem letního Country festivalu „Pod Hůrou“.

 


Na podzim letošního roku pořad vstoupil do svého pátého ročníku.
V Bělohradě dobře známý Mirek Ošanec uvede v sále lázní jeho dvacáté osmé pokračování, do kterého pozval další vynikající interprety. Pořad se natáčí a záznam se vysílá na rádiu Folk.

V pořadu vystoupí Naopak a Flastr.

 

Naopak
Zdánlivě jednoduché, zpěvné písničky Naopaku, jejich originální tramp-folk-rockový sound a aranžmá hlasů prošly během času složitým vývojem a četnými změnami a kapela na nich stále pracuje a nespí na vavřínech, i když jich za svoji krátkou existenci nasbírala poměrně dost (viz níže). Naopaci se pravidelně zúčastňují Porty, jezdí hrát i na lokální festivaly a přehlídky a vystupují i na klubových scénách v Čechách i na Moravě. A všude je jim moc dobře, protože hlavní je pro ně dobrá muzika a spokojený divák.

Více na webu bandzone.cz/naopak

 

Flastr
Mladoboleslavskokosmonoskomimoňskovrkoslavickokokonínská kapela FLASTR vznikla na jaře 2004. Hlásí se k hudebnímu směru acoustic & bluegrass music. Prezentuje především převzatou tvorbu nejlepších amerických bluegrassových skupin s převážně českými texty Honzy Raclavského, které mají velmi dobrou úroveň, což oceňují i mnozí fanoušci této kapely, přesycení angličtinou českých bluegrassmenů. Osobitý projev zpěvačky navíc dává naší muzice i folkovou náladu, čímž si vysloužilo pojetí této muziky označení poetický bluegrass.

Více na webu www.flastr.com/onas.html


  |   zpět


Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad