Novinky z města

V Lázních Bělohradě vyrostl nový ráj pro čtyřnohé mazlíčky

Naše město přichází s novinkou, která potěší všechny milovníky psů. Za rybníkem Pardoubkem vyrostl moderní psí park, nabízející prostor pro hry a trénink čtyřnohých mazlíčků. S unikátními dřevěnými sochami, cvičebními prvky a plány na budoucí rozšíření se park stává atraktivním místem pro psy i jejich majitele.
celý článek

Informace pro města a obce o portálu Veřejné dopravy Královéhradeckého kraje

Rádi bychom Vás upozornili na existenci informačního webového portálu www.dopravakhk.cz, který je určen k poskytování aktuálních a komplexních informací o Veřejné dopravě Královéhradeckého kraje. Tento portál nabízí širokou škálu užitečných funkcí pro cestující.
celý článek

Nové elektronické informační desky ve městě: moderní komunikace s občany i návštěvníky

V uplynulých týdnech došlo v našem městě k významné inovaci, která přináší moderní a efektivní způsob, jak občanům i návštěvníkům poskytovat potřebné informace. V několika lokalitách byly nainstalovány nové elektronické informační desky, jež slouží jako multifunkční nástroj k snadnému přístupu k aktuálním informacím a úředním dokumentům.
celý článek

Zvonky naděje: Podpořte dobrou věc a získejte jedinečný suvenýr

Město Lázně Bělohrad podpořilo organizaci Domeček plný koleček z.s.. V infocentru máte možnost zakoupit originální Zvonky naděje, které vyrábí těžce hendikepovaní lidé.
celý článek

Nová lehátka u Pardoubku

U rybníku Pardoubek v Lázních Bělohrad došlo k novému vylepšení veřejného prostoru. Návštěvníci této oblíbené lokality nyní mohou využít nově instalovaná lehátka, která byla zhotovena truhlářstvím Balihar s.r.o. a následně instalována pracovníky místních technických služeb. Lehátka jsou k dispozici všem návštěvníkům a mohou je využít k odpočinku a relaxaci při procházkách kolem rybníka.
celý článek

Kompletní rekonstrukce propustku Dubovec včetně opravy místní komunikace

V období od března do července 2024 byla realizována kompletní rekonstrukce propustku Dubovec, která zahrnovala také opravu přilehlé místní komunikace.
celý článek

Restaurování meteorologického sloupu Kadavý na Náměstí K. V. Raise

V měsíci červenci bylo zahájeno restaurování meteorologického sloupu Kadavý na Náměstí K. V. Raise.
celý článek


Informace o vedení a umístění úřední desky

Od 22. 8. 2024 naleznete oficiální úřední desku Městského úřadu Lázně Bělohrad na elektronickém dotykovém panelu, který se nachází z druhé strany původní úřední desky.
Stáhnout dokument

Informace občanům o komunálních odpadech za rok 2023

Město je povinno dle ust. § 60, odst. 4 zákona č. 541/2020 Sb., o odpadech, informovat jednou ročně způsobem umožňujícím dálkový přístup o způsobech a rozsahu odděleného soustřeďování komunálního odpadu, využití a odstranění komunálního odpadu a o možnostech prevence a minimalizace vzniku komunálního odpadu a dále zveřejnit kvantifikované výsledky odpadového hospodářství města včetně nákladů na provoz obecního systému.
Stáhnout dokument

Informace z úřadu


Rozpočet Lázeňského mikroregionu na rok 2022

Rozpočet Lázeňského mikroregionu na rok 2022
Stáhnout dokument



Vítejte v našem městě, ve městě bohatých tradic, kultury a lázeňství...

Znával jsem cestičku do dáli,
sluneční jas mi ji zlatil,
ptáci tam v topolech zpívali,
les mi ji šumem svým krátil.

Chodil jsem cestičkou mnoho let,
dávno je, dávno již tomu,
jak nemá srdce mě zabolet,
byla to cestička domů.

K. V. Rais



Město Kultura a sport Úřad Menu město kultura a sport úřad město kultura a sport úřad
česky  english  german

pokročilé vyhledávání 
Lázně Bělohrad